Joosten, Keurslager

Joosten, Keurslager is een Slagerij gelegen aan Langstraat 46 in Barneveld.

Meer informatie over Joosten, Keurslager in Barneveld

Joosten keurslager is een ambachtelijke slagerij waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Hun rookworst is zelfs bekroond met goud door onafhankelijke keurmeesters. Naast rookworst bieden ze ook andere ambachtelijke producten aan. Ze hebben een bestel- en prijslijst voor vlees in blik en een webshop waar je hun producten kunt bekijken en bestellen. Daarnaast bieden ze ook vleesschotels, rollades, barbecueproducten, gourmetpakketten, catering en maaltijden, hapjesschotels, broodjes en partypannen aan. Ook hebben ze cadeaukaarten die je kunt kopen en verzilveren bij elke Keurslager in Nederland. Een van hun specialiteiten is Boeuf Halloween en het recept van de week is gestoofde runderlapjes met speculaaskruiden, vijgen en zilveruitjes. Bij Joosten keurslager kun je terecht tijdens hun openingstijden.

Wil je weten wat Joosten, Keurslager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joosten, Keurslager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joosten, Keurslager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joosten, Keurslager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Joosten, Keurslager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joosten, Keurslager

Bezoekers bekeken ook