J. van Lagen Interieur & Timmerwerken

J. van Lagen Interieur & Timmerwerken is een Bouwbedrijf gelegen aan Hoevedorp 44 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over J. van Lagen Interieur & Timmerwerken in Kootwijkerbroek

John van Lagen is een vakman in keuken- en interieurbouw die uw huis kan omtoveren tot een thuis. Hij levert maatwerk van hoge kwaliteit en heeft een breed scala aan opties om uit te kiezen. Of het nu gaat om een nieuwe keuken, een op maat gemaakte kast of een complete interieurverbouwing, John van Lagen kan het allemaal voor u regelen. Met zijn jarenlange ervaring en oog voor detail zorgt hij ervoor dat uw wensen worden vervuld. Neem contact op met John van Lagen en maak van uw huis een thuis.

Wil je weten wat J. van Lagen Interieur & Timmerwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van J. van Lagen Interieur & Timmerwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij J. van Lagen Interieur & Timmerwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je J. van Lagen Interieur & Timmerwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar J. van Lagen Interieur & Timmerwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. J. van Lagen Interieur & Timmerwerken

Bezoekers bekeken ook