ITS Personal Training

ITS Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Van Zuijlen van Nieveltlaan 61 in Barneveld.

Meer informatie over ITS Personal Training in Barneveld

Ken je dat gevoel? Dat je wel wilt afvallen, sporten of werken aan een gezondere leefstijl, maar het lukt je niet om dat vol te houden. Personal training is wél effectief. Bij ITS Personal Training krijg je 1-op-1 of 1-op-4 begeleiding. We helpen je om door te zetten, je grenzen te verleggen en jezelf te overwinnen. Ook maken we je bewust van hoe je lichaam werkt en reageert. Hierdoor bereikt meer dan 80 procent van onze sporters zijn doelen. Jij straks ook? Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals individuele training en begeleiding van Bas of Allan, training en begeleiding in een groep van maximaal 4 personen, en training op de werkvloer. Enkele mensen hebben al mooie resultaten behaald, zoals Willeke die 42 kilo is afgevallen en een metamorfose heeft ondergaan, Brenda die de trainingen afwisselend vindt en altijd zin heeft om te gaan, en Anton Jan die merkt dat de aanpak van ITS Personal Training bij hem werkt en zijn conditie goed kan behouden.

Wil je weten wat ITS Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ITS Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ITS Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ITS Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar ITS Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ITS Personal Training

Bezoekers bekeken ook