Interhiva

Interhiva is een Zwembadenwinkel gelegen aan Hanzeweg 17 in Barneveld.

Meer informatie over Interhiva in Barneveld

Interhiva is een specialist in maatwerk wellnessproducten, zoals zwembaden, spa's en sauna's. Met bijna 50 jaar ervaring in de wellnessbranche bieden zij deskundig advies en hoogwaardige producten voor zowel privé als zakelijk gebruik. In de showroom in Barneveld kunt u inspiratie opdoen en informatie krijgen over de verschillende mogelijkheden. Interhiva biedt ook professioneel onderhoud voor zwembaden en spa's, evenals onderhoudsproducten. Ze waarschuwen ook voor de chemische reactie van zwembadwater na een onweersbui. Interhiva werkt met verschillende merken en is gevestigd in Barneveld. Ze hebben openingstijden van maandag tot en met vrijdag en zijn ook op zaterdag geopend. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor hun nieuwsbrief en blijven ze op de hoogte van nieuwe producten.

Wil je weten wat Interhiva verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Interhiva of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Interhiva? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Interhiva het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Interhiva reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Interhiva

Bezoekers bekeken ook