Ichthuskerk

Ichthuskerk is een Kerk gelegen aan Tromplaan 8 in Voorthuizen.

Meer informatie over Ichthuskerk in Voorthuizen

De Ichthuskerkgemeente in Voorthuizen is een open protestantse geloofsgemeenschap die al sinds 1972 gevestigd is in het kerkgebouw aan de Tromplaan. Ze staan open voor andere geloofsbelevingen en hebben oog voor de specifieke (geloofs)vragen van deze tijd. De gemeente is gericht op de toekomst en wil een plek bieden waar mensen hun geloof kunnen beleven op een eigentijdse manier. Met hun open houding willen ze een brug slaan tussen verschillende geloofsstromingen en een gemeenschap creëren waarin iedereen zich welkom voelt.

Wil je weten wat Ichthuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ichthuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ichthuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ichthuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Ichthuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ichthuskerk

Bezoekers bekeken ook