Huisartsenpraktijk Stroe

Huisartsenpraktijk Stroe is een Huisarts gelegen aan Blauwgras 4 in Stroe.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Stroe in Stroe

Huisartsenpraktijk Stroe heet nieuwe patiënten welkom en biedt een breed scala aan zorgdiensten. Als u bij de huisarts bent geweest, worden uw medische gegevens in uw medisch dossier opgeslagen. Het team van de praktijk heeft ook een teamuitje op 27 oktober, dus de praktijk is gesloten vanaf 13:00 uur. In geval van spoed kunnen patiënten contact opnemen met huisartsenpraktijk 'Het Juk' in Kootwijkerbroek. Voor levensbedreigende situaties wordt geadviseerd om 112 te bellen. Buiten openingstijden kan er contact worden opgenomen met de huisartsenpost in Amersfoort, Ede of Harderwijk.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Stroe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Stroe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Stroe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Stroe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Stroe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Stroe

Bezoekers bekeken ook