Hotel De Boshoek

Hotel De Boshoek is een Hotel gelegen aan Brugveenseweg 25 in Voorthuizen.

Meer informatie over Hotel De Boshoek in Voorthuizen

Ons hotel in Voorthuizen, gelegen op Recreatiepark De Boshoek, biedt de ultieme vakantie-ervaring met de Veluwe als achtertuin. De hotelkamers bieden plaats aan 2 tot 4 personen en tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de faciliteiten van De Boshoek, zoals het zwembad en de wellness voorzieningen. Ook zijn er speeltuinen, sportvelden en een animatieteam voor de kinderen. Je kunt verblijven in een hotelchalet of een nieuwe hotelkamer in Hotel De Boshoek. De hotelchalets zijn geschikt voor 2 personen en de hotelkamers hebben heerlijke bedden, een airco en een minibar. Er zijn ook 4-persoons kamers met een aparte kinderkamer en luxe kamers met twee badkamers. Het hotel is milieubewust en biedt geen standaard tussentijdse schoonmaak en dagelijkse schone handdoeken meer aan. Het ontbijt wordt bij de hotelkamer bezorgd. Het hotel is een ideaal startpunt om de Veluwe te verkennen met wandel- en fietsroutes.

Wil je weten wat Hotel De Boshoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel De Boshoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel De Boshoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel De Boshoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Hotel De Boshoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel De Boshoek

Bezoekers bekeken ook