Hora Barneveld I Minotti concept store (design advies op afspraak)

Hora Barneveld I Minotti concept store (design advies op afspraak) is een Interieurinrichter gelegen aan Anthonie Fokkerstraat 35 in Barneveld.

Meer informatie over Hora Barneveld I Minotti concept store (design advies op afspraak) in Barneveld

HORA is een exclusieve winkel die gespecialiseerd is in buitenmeubilair, interieurs en slaapcomfort. Ze hebben zelfs een speciale Minotti Concept Store waar ze de uitgebreide collectie van dit Italiaanse topmerk laten zien. Daarnaast hebben ze een ontwerpstudio waar ze werken aan prachtige interieurs en buitenruimtes met de beste designmerken ter wereld. Je kunt een afspraak maken met een ontwerper om een persoonlijk ontwerp op het hoogste niveau te krijgen. Ook hebben ze een blog waar je inspiratie kunt opdoen voor het ontwerpen van je interieur en buitenruimte. Bij HORA kun je rekenen op een gastvrije ontvangst en hun showroom is gemakkelijk te vinden, met gratis parkeergelegenheid. Als je geïnteresseerd bent, kun je een afspraak maken of contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Hora Barneveld I Minotti concept store (design advies op afspraak) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hora Barneveld I Minotti concept store (design advies op afspraak) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hora Barneveld I Minotti concept store (design advies op afspraak)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hora Barneveld I Minotti concept store (design advies op afspraak) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Hora Barneveld I Minotti concept store (design advies op afspraak) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Hora Barneveld I Minotti concept store (design advies op afspraak)

Bezoekers bekeken ook