Hizi Hair Barneveld

Hizi Hair Barneveld is een Kapper gelegen aan Langstraat 85 in Barneveld.

Meer informatie over Hizi Hair Barneveld in Barneveld

Bij Hizi Hair in Barneveld kun je terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. De kapsalon is 6 dagen per week geopend en je kunt zowel met als zonder afspraak langskomen. De haarstylisten en kleurexperts zijn op de hoogte van de laatste trends en geven persoonlijk advies. De salon maakt gebruik van producten van Kérastase, Olaplex en L'Oréal Professionnel en biedt een prijsafspraak en garantie op producten en mooi haar. Daarnaast kun je genieten van een ontspannende wasmassage in een massagestoel. Maak een afspraak bij Hizi Hair in Barneveld en ervaar zelf waarom ze zeggen: Iedere dag mooi.

Wil je weten wat Hizi Hair Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hizi Hair Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hizi Hair Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hizi Hair Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Hizi Hair Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hizi Hair Barneveld

Bezoekers bekeken ook