Himet zelfmaak tand

Himet zelfmaak tand is een Cosmetische tandarts gelegen aan Röntgenstraat 6 in Barneveld.

Meer informatie over Himet zelfmaak tand in Barneveld

Himet is een eenvoudig zelf te maken nep tand die gebruikt kan worden als nood tand of valse tand voor zowel een kortere als langere periode. De ontwikkeling van dit product begon toen de schrijver zelf een voortand verloor en op zoek was naar een snelle en betaalbare oplossing. Himet bleek de ideale oplossing te zijn, omdat de tand comfortabel zit en eruitziet als een echte tand. Door het gebruik van een facing ziet de tand er natuurlijk uit en verkleurt hij niet. De schrijver heeft zelf ervaren dat de Himet tand een goede oplossing was tijdens het wachten op een implantaat, omdat hij niet zonder voortand hoefde te zitten en zichzelf kon blijven. Door deze positieve ervaring willen ze anderen ook graag deze oplossing bieden. De Himet zelf-maak-tand is gemakkelijk en snel zelf te maken, waardoor je weer met een zelfverzekerde glimlach verder kunt.

Wil je weten wat Himet zelfmaak tand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Himet zelfmaak tand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Himet zelfmaak tand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Himet zelfmaak tand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Himet zelfmaak tand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Himet zelfmaak tand

Bezoekers bekeken ook