Het Routelab

Het Routelab is een gelegen aan Stanleystraat 7 in Barneveld.

Meer informatie over Het Routelab in Barneveld

Het Routelab biedt routes op maat aan voor gebruik met smartphones en motornavigatieapparatuur van Garmin en TomTom. Daarnaast is er een kaart beschikbaar waarop de bezochte onderkomens onderweg staan, met daarbij een lijst van hotels waar veilig geparkeerd kan worden. Op de kaart zijn de verschillende parkeermogelijkheden aangegeven met kleuren: zwart voor parkeren langs de weg, grijs voor redelijk veilig parkeren langs de weg, oranje voor redelijk veilig parkeren op privéterrein en groen voor veilig parkeren achter slot en grendel. Op dezelfde kaart kan ook gekozen worden voor "Hotels met beveiligd parkeren". Het is echter aan te raden om voor een reservering te informeren of het beveiligd parkeren nog steeds geldt zoals vermeld op de website.

Wil je weten wat Het Routelab verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Routelab of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Routelab? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Routelab het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Het Routelab reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Routelab

Bezoekers bekeken ook