Het Mandenhuys Warehouse

Het Mandenhuys Warehouse is een Groothandelaar gelegen aan Gelreweg 56 in Barneveld.

Meer informatie over Het Mandenhuys Warehouse in Barneveld

Het Mandenhuys is gespecialiseerd in rieten manden en rotan, gemaakt van de hoogste kwaliteit riet. Ze hebben een groot assortiment aan manden en accessoires, geschikt voor elk interieur. Je kunt bij hen terecht voor onder andere manden voor in de keuken, picknickmanden en fietsmanden. Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie aanbiedingen en nieuwe producten, die je als eerste in je mailbox kunt ontvangen als je je aanmeldt voor hun nieuwsbrief. Ze zijn gevestigd aan de Gelreweg 56 in Barneveld, maar let op, dit is geen winkel waar je de producten kunt bekijken. Je kunt veilig betalen bij Het Mandenhuys en ze hebben een klantenservice waar je terecht kunt met vragen. Daarnaast kun je hen volgen op social media.

Wil je weten wat Het Mandenhuys Warehouse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Mandenhuys Warehouse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Mandenhuys Warehouse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Mandenhuys Warehouse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Het Mandenhuys Warehouse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Mandenhuys Warehouse

Bezoekers bekeken ook