Het Beauty Café

Het Beauty Café is een Schoonheidsspecialist gelegen aan Blauwgras 14 in Stroe.

Meer informatie over Het Beauty Café in Stroe

Als klein meisje droomde ik er al van om in de beauty branche te werken en als kapster speelde ik urenlang kappertje. Na het afronden van mijn opleiding schoonheidsverzorging ben ik gaan werken als hannah huidcoach voor het hoofdkantoor van hannah SIRC, waar mijn passie voor huidverbetering is ontstaan. Binnen hannah SIRC kreeg ik de kans om mee te werken aan de introductie en distributie van Juliette Armand, het Griekse merkzusje van hannah. Ik heb ook als Juliette Armand docente voor Nederland en België gewerkt. Na 9 jaar besloot ik mijn eigen praktijk te openen en mijn kennis en expertise voort te zetten. Mijn naam is Janneke Gruppen en sinds 2020 ben ik eigenaresse van Het Beauty Café in Stroe. Ik bied behandelingen aan op het gebied van bindweefselmassage, reiniging en metingen. Mijn salon heeft positieve reviews ontvangen, waarin klanten aangeven dat ze genoten hebben van de behandelingen, dat Janneke vertrouwd is met de producten en advies op maat geeft, en dat hun huid een boost heeft gekregen. Het Beauty Café is gevestigd in Stroe en is uitsluitend op afspraak geopend.

Wil je weten wat Het Beauty Café verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Beauty Café of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Beauty Café? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Beauty Café het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Het Beauty Café reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Beauty Café

Bezoekers bekeken ook