Het 2wielerhuis B.V.

Het 2wielerhuis B.V. is een Fietsenwinkel gelegen aan Galileistraat 3 in Barneveld.

Meer informatie over Het 2wielerhuis B.V. in Barneveld

Bij Het2Wielerhuis hebben ze een passie voor de sportieve fiets en enthousiasmeren ze mensen al sinds 1980 om te gaan fietsen. Ze hebben meerdere etages met kwaliteitsrijwielen en producten van topmerken, zowel nieuwe als jonge occasions. Op de tweede etage hebben ze de grootste fietskledingwinkel van Midden Nederland. Alle medewerkers zijn zelf enthousiaste fietsers en weten dat alle facetten moeten kloppen voor plezier in de hobby/sport. Ze passen iedere racefiets, gravelbike en mountainbike aan met behulp van het Bike fitting meetsysteem voor optimaal comfort en fietsplezier. Het2Wielerhuis levert fietsplezier en straalt dat ook uit. Ze hebben tevreden klanten zoals Herman Koot, Niels & Geert Klop en de familie Prins. Daarnaast organiseren ze evenementen zoals de Social Ride by Night en de BMC Gravelride. Ze zijn ook geopend op Koningsdag en je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief. Je kunt Het2Wielerhuis bereiken via hun contactgegevens en ze zijn actief op social media.

Wil je weten wat Het 2wielerhuis B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het 2wielerhuis B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het 2wielerhuis B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het 2wielerhuis B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Het 2wielerhuis B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het 2wielerhuis B.V.

Bezoekers bekeken ook