Hervormde Kerk Kootwijkerbroek

Hervormde Kerk Kootwijkerbroek is een Hervormde kerk gelegen aan Veluweweg 84 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Hervormde Kerk Kootwijkerbroek in Kootwijkerbroek

In Kootwijkerbroek is de Hervormde Kerk een belangrijke plek waar verschillende activiteiten plaatsvinden. Er worden regelmatig diensten gehouden op zondagochtend om 09:30 uur en op zondagavond om 19:00 uur. Daarnaast is er ook een jeugdgroep, jongvolwassenen groep, volwassenen groep en een groep voor ouderen. De gemeente bestaat uit leden uit verschillende dorpen in de regio en is onderdeel van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN). Verder is er nieuws over het luiden van de kerkklokken en het jubileum van het kerkorgel.

Wil je weten wat Hervormde Kerk Kootwijkerbroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Kerk Kootwijkerbroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Kerk Kootwijkerbroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Kerk Kootwijkerbroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Hervormde Kerk Kootwijkerbroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Kerk Kootwijkerbroek

Bezoekers bekeken ook