Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur

Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur is een Hervormde kerk gelegen aan Hendrik van de Craatsstraat 56 in Terschuur.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur in Terschuur

De Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur heeft verschillende activiteiten en diensten. De kerkdiensten kunnen worden beluisterd in het verenigingsgebouw genaamd "De Hof" in Zwartebroek. De predikant van de gemeente is ds. A.C. Borsje. De kerkenraad wordt waargenomen door dhr. A. Bos, de scriba. De diakonie heeft een apart e-mailadres voor contact. De kerkrentmeesters/commissie van beheer hebben een bankrekeningnummer bij de Rabobank. De koster van de gemeente is W. van de Pol. Er is ook een preekregelaar, A. Verkerk. Voor de kerkbode berichten kan er contact worden opgenomen via e-mail. De website van de gemeente wordt beheerd door Gert van de Koot.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Zwartebroek Terschuur

Bezoekers bekeken ook