Hervormd Voorthuizen Bethabara

Hervormd Voorthuizen Bethabara is een Hervormde kerk gelegen aan Van Den Berglaan 79 in Voorthuizen.

Meer informatie over Hervormd Voorthuizen Bethabara in Voorthuizen

De Hervormde Gemeente Voorthuizen heet iedereen welkom om samen gemeente te zijn en elkaar te bemoedigen in het geloof. Ze zijn onderdeel van Gods Kerk en streven ernaar om samen te geloven, hopen en liefhebben, dienstbaar te zijn en getuige te zijn. Op de website zijn verschillende secties te vinden, zoals informatie over kerkdiensten, een kalender, nieuwsberichten en activiteiten. Ook is er informatie over huiskringen, pastoraat, diaconaat, de Alpha-cursus en Follow Up voor de jeugd. Daarnaast zijn er contactgegevens beschikbaar voor een persoonlijk gesprek, het kerkelijk bureau en het reserveren van ruimtes.

Wil je weten wat Hervormd Voorthuizen Bethabara verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormd Voorthuizen Bethabara of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormd Voorthuizen Bethabara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormd Voorthuizen Bethabara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Hervormd Voorthuizen Bethabara reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormd Voorthuizen Bethabara

Bezoekers bekeken ook