Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen

Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen is een Hervormde kerk gelegen aan Hoevelakenseweg 110 in Terschuur.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen in Terschuur

De Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen heet iedereen hartelijk welkom op hun website. De kerkdiensten worden gehouden in de Sionskerk op de Hoevelakenseweg 110 in Terschuur. Tijdens deze periode worden de kerkdiensten en andere activiteiten ook online uitgezonden via een livestream op YouTube. Daarnaast zijn er pagina's gemaakt speciaal voor kinderen, met onder andere vragen en materialen om hen bij de diensten te betrekken. De diaconie vraagt ook aandacht voor vacatures bij de HDS en er wordt een jaarlijkse najaarsfair georganiseerd op 10 november. Tot slot is het mogelijk om taarten te bestellen en zijn er collecteroosters beschikbaar.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente Zwartebroek-Terschuur-Voorthuizen

Bezoekers bekeken ook