Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Pniëlkerk Barneveld e.o.

Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Pniëlkerk Barneveld e.o. is een Christelijke kerk gelegen aan Rietberglaan 2 in Barneveld.

Meer informatie over Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Pniëlkerk Barneveld e.o. in Barneveld

Welkom bij de Pniëlkerk! Elke zondag komen we samen in onze kerk om God te eren, onze behoeften aan Hem te vragen en Zijn wil te horen vanuit Zijn Woord. U bent van harte welkom om de kerkdiensten bij te wonen. U kunt gewoon plaatsnemen in de kerkzaal of van tevoren een e-mail sturen om meer informatie te ontvangen. U kunt ook thuis luisteren en meekijken via onze livestream. In onze diensten staat de Bijbel centraal en krijgen we antwoorden op onze vragen over Gods wil. Het is geheel vrijblijvend om een dienst bij te wonen, maar we hopen dat het Evangelie ook voor u belangrijk wordt. Voor kinderen die nog niet bekend zijn met het Evangelie is er een Kinder Bijbel Club. De naam Pniëlkerk verwijst naar de plaats waar de voorvader van de Israëlieten God ontmoette en het "gezicht van God" noemde. We hopen en verwachten dat we in deze kerk ook God mogen ontmoeten als we Zijn Woord openen.

Wil je weten wat Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Pniëlkerk Barneveld e.o. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Pniëlkerk Barneveld e.o. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Pniëlkerk Barneveld e.o.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Pniëlkerk Barneveld e.o. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Pniëlkerk Barneveld e.o. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hersteld Hervormde Gemeente (HHK) Pniëlkerk Barneveld e.o.

Bezoekers bekeken ook