hencoverhuur

hencoverhuur is een Boogschietbaan gelegen aan Van Dompselaerstraat 37 in Barneveld.

Meer informatie over hencoverhuur in Barneveld

Archery Tag is een spannende combinatie van paintball en boogschieten, waarbij groepen kunnen genieten van dit spel. Het is veilig omdat de pijlen een zachte top hebben en de maskers de ogen 100% bescherming bieden. Henco verhuurt de benodigdheden voor Archery Tag, zoals pijlen, maskers en bogen. Het spel kan gespeeld worden op elk gewenst terrein, er is geen minimumleeftijd en je kunt onbeperkt spelen. Het is geschikt voor verschillende groepsevenementen, zoals vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en teamuitjes. Ook is het mogelijk om Archery Tag langdurig te huren, bijvoorbeeld voor gymlessen. Er is tijdelijk 10% korting op de huurprijs, die nu €9 per set bedraagt. De prijs is inclusief BTW. Henco's bedrijfsgegevens zijn: KVK-nummer 74068334 en BTW-nummer NL235079315B01.

Wil je weten wat hencoverhuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van hencoverhuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij hencoverhuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je hencoverhuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar hencoverhuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. hencoverhuur

Bezoekers bekeken ook