Heineman Antiek

Heineman Antiek is een Antiekwinkel gelegen aan Hoevelakenseweg 194 in Terschuur.

Meer informatie over Heineman Antiek in Terschuur

Heineman Antiek uit Terschuur heeft al ruim 55 jaar ervaring met de in- en verkoop van Engelse antieke meubelen. Ze bieden een grote variatie aan antieke meubelen uit de periode 1800 tot 1880, maar soms ook oudere of jongere meubels. Naast Engelse kabinetten, kasten, tafels en bureaus, hebben ze ook een collectie Hollands Antiek, schilderijen, klokken, zilver, porselein en meer. Antiek is een duurzaam en milieubewust product, omdat er geen bomen voor hoeven te worden gekapt en het lang meegaat. De meubelen worden gekocht bij Engelse groothandels en zoveel mogelijk in Engeland gerestaureerd. Bij aankoop krijg je unieke inruilgaranties, waarbij je het meubel eenmalig kunt ruilen voor een meubel van gelijke of hogere waarde binnen een jaar. Stoelen en gestoffeerde meubels vallen niet onder de inruilgarantie.

Wil je weten wat Heineman Antiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heineman Antiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heineman Antiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heineman Antiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Heineman Antiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heineman Antiek

Bezoekers bekeken ook