HaarNZo

HaarNZo is een Kapper gelegen aan Den Akker 2 in Voorthuizen.

Meer informatie over HaarNZo in Voorthuizen

Bij HaarNZo kun je terecht voor zowel uiterlijke als innerlijke zorg. Na 38 jaar ervaring in een kapsalon en 10 jaar als yoga/pilates instructeur, besloot Irma haar eigen zaak te beginnen. Naast hairstyling biedt ze ook stoelmassages, ayurvedische/ontspanningsmassages en hoofdmassages in combinatie met een nieuwe coupe. HaarNZo is gelegen in het mooie en rustige buitengebied van Voorthuizen. In haar gezellige kapsalon helpt Irma je graag met je uiterlijke verzorging en bespreekt ze wat het beste is voor jouw haar. Daarnaast biedt ze ook hulp bij ontspanning en het gevoel van constant op je tenen lopen. Romy van Frisse Vlog heeft een mooie vlog gemaakt bij HaarNZo, die je hier kunt bekijken.

Wil je weten wat HaarNZo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HaarNZo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HaarNZo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HaarNZo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar HaarNZo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HaarNZo

Bezoekers bekeken ook