Haarmode Miranda

Haarmode Miranda is een Kapper gelegen aan Veluweweg 98, I in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Haarmode Miranda in Kootwijkerbroek

Bij Haarmode Miranda in Kootwijkerbroek kun je altijd terecht voor persoonlijke aandacht, goed advies, creativiteit en passie voor het vak. Ze zorgen ervoor dat je een mooi kapsel krijgt dat bij jou past, of je nu een man, vrouw of kind bent. Haarmode Miranda werkt voornamelijk met het merk Trinity, dat bekend staat om zijn Zwitserse premium kwaliteit en salon-exclusieve haarcosmetica. De producten van Trinity zijn 100% dierproefvrij en bevatten natuurlijke ingrediënten. Er is voor elk haartype wel een geschikt product te vinden. Haarmode Miranda gelooft dat je je gelukkiger voelt als je er mooi uitziet en daarom zorgen ze voor kapsels die jouw persoonlijkheid benadrukken. De sfeer bij de kapper is relaxed, professioneel en gezellig en er wordt de tijd voor je genomen. Je kunt altijd contact opnemen of even langskomen voor persoonlijk advies. De contactinformatie van Haarmode Miranda is: Veluweweg 98-1, 3774 BN Kootwijkerbroek, telefoonnummer 0342-443079. Ze zijn geopend op dinsdag en donderdag van 09:00 tot 20:00, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 18:00, en zaterdag van 07:30 tot 12:00 uur.

Wil je weten wat Haarmode Miranda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarmode Miranda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarmode Miranda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarmode Miranda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Haarmode Miranda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarmode Miranda

Bezoekers bekeken ook