H. Catharina kerk

H. Catharina kerk is een Katholieke kerk gelegen aan Langstraat 36 in Barneveld.

Meer informatie over H. Catharina kerk in Barneveld

De katholieke kerk in Barneveld, vernoemd naar de patroonheilige Catharina van Alexandrië, heeft een Mariakapel die bijna elke dag geopend is. Daarnaast is er het Catharijnecentrum met vergaderzalen en een jongerenbar. Het centrum is moeilijk bereikbaar met de auto, maar er zijn parkeergelegenheden in de buurt. Op dinsdagochtend en vrijdagochtend is er inloop voor een kopje koffie en een praatje. Het huidige kerkgebouw bestaat al sinds 1880, maar is in 1929 verbouwd. De kerk is vernoemd naar H. Catharina van Alexandrië en staat in verbinding met de Sint Lucas Parochie, die bestaat uit 8 geloofsgemeenschappen. Het centraal secretariaat is gevestigd in Leusden en is geopend op dinsdag tot en met vrijdag.

Wil je weten wat H. Catharina kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H. Catharina kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H. Catharina kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H. Catharina kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar H. Catharina kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H. Catharina kerk

Bezoekers bekeken ook