Group of Butchers

Group of Butchers is een Slagerij gelegen aan Nijverheidsweg 26 in Barneveld.

Meer informatie over Group of Butchers in Barneveld

Group of Butchers is een groep slagers die gepassioneerd zijn over vlees en streven naar het maken van de allerlekkerste en kwalitatief beste producten. Ze geloven in hard werken, afspraken nakomen en vernieuwing. Met ruim zevenhonderd medewerkers op tien hoogwaardige productielocaties in Nederland, België en Duitsland maken ze voornamelijk private label vleeswaren voor de retail, het gespecialiseerde kanaal en de out-of-home-markt. Ze zijn vakidioten die met veel zorg en aandacht hun producten bereiden door middel van technieken zoals roken, grillen, koken, bakken, braden, mengen, zouten, drogen en rijpen. Ze hebben een passie voor het vak en streven naar de beste smaak en kwaliteit. Group of Butchers staat voor innovatie, verrassing en het leveren van superieure producten. Voor meer informatie kun je contact opnemen via de genoemde contactgegevens.

Wil je weten wat Group of Butchers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Group of Butchers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Group of Butchers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Group of Butchers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Group of Butchers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Group of Butchers

Bezoekers bekeken ook