Groepsaccommodaties en camping Costa Del Zeumeren

Groepsaccommodaties en camping Costa Del Zeumeren is een Groepsaccommodatie gelegen aan Garderbroekerweg 50 in Voorthuizen.

Meer informatie over Groepsaccommodaties en camping Costa Del Zeumeren in Voorthuizen

Costa del Zeumeren biedt volledig verzorgde groepsaccommodaties aan het water, gelegen op de Veluwe tussen bossen, water en heide. Er zijn twee ruime groepsaccommodaties voor 62 en 22 personen, met stapelbedden, een uitgebreide keuken, slaapzalen, sanitair, een grote huiskamer, picknicktafels, speeltoestellen en een volleybalveldje op het terrein. Er zijn ook groepstenten voor 60 en 30 personen, met slaaptentjes inclusief opblaasbare matrassen en een keukeninventaris. Daarnaast zijn er blokhutten voor kleinere gezelschappen. Het is belangrijk om de huisregels te volgen, zoals het niet verschuiven van de bedden, het gebruiken van hoeslakens en het opruimen van etensresten. Het terrein ligt aan het recreatiegebied Zeumeren en wordt al meer dan 30 jaar gebruikt voor sport en spel. De gasten worden verzocht om het terrein netjes achter te laten bij vertrek. Neem contact op met Costa del Zeumeren voor meer informatie over verblijf.

Wil je weten wat Groepsaccommodaties en camping Costa Del Zeumeren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Groepsaccommodaties en camping Costa Del Zeumeren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Groepsaccommodaties en camping Costa Del Zeumeren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Groepsaccommodaties en camping Costa Del Zeumeren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Groepsaccommodaties en camping Costa Del Zeumeren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Groepsaccommodaties en camping Costa Del Zeumeren

Bezoekers bekeken ook