Grandcafé Wijntje

Grandcafé Wijntje is een Restaurant gelegen aan Bunckmanplein 5 in Voorthuizen.

Meer informatie over Grandcafé Wijntje in Voorthuizen

In het hart van Voorthuizen ligt het sfeervolle restaurant Wijntje, dat zeven dagen per week geopend is voor lunch, diner en borrel. Bij Wijntje kunt u genieten van een vers kopje koffie met huisgemaakt gebak, een lange lunch of een uitgebreid diner. De zonnige serre en het terras zijn ideale plekken om te borrelen en te ontspannen. Het restaurant heeft een warme en moderne inrichting, vriendelijke bediening en voortreffelijk eten. Op de menukaart staan smakelijke gerechten, bereid met passie en vakmanschap. Ook is er een uitgebreide borrelkaart en een ruime selectie wijnen en bieren. Het restaurant wordt gerund door Amber, die samen met haar team goede gastvrijheid en gezelligheid wil bieden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@grandcafewijntje.nl of telefonisch op 0342 - 785 912. Het adres is Bunckmanplein 5, Voorthuizen.

Wil je weten wat Grandcafé Wijntje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grandcafé Wijntje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grandcafé Wijntje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grandcafé Wijntje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Grandcafé Wijntje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grandcafé Wijntje

Bezoekers bekeken ook