Verleende ontheffing Geluidhinder art. 4:6 APV t.b.v. spoorwerkzaamheden in Barneveld in de nacht van 19 op 20 maart 2024

DeBarneveldgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende ontheffing Geluidhinder art. 4:6 APV t.b.v. spoorwerkzaamheden in Barneveld in de nacht van 19 op 20 maart 2024.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 23 februari 2024 is een Ontheffing Geluidhinder verleend voor het uitvoeren van (nachtelijke) werkzaamheden aan het spoortraject tussen Amersfoort en Barneveld Noord ter hoogte van de Van Amerongenweg 2 in Barneveld bij kilometerring 58.140. De werkzaamheden vinden plaats van 19 maart 2024 om 23.00 uur tot 20 maart 2024 06.00 uur. Inzien en bezwaar maken Belanghebbenden die het besluit om bepaalde redenen onjuist vinden, kunnen binnen zes weken na de verzenddatum van dit besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Dit kan schriftelijk via Postbus 63, 3770 AB Barneveld of digitaal op https://www.barneveld.nl/over-barneveld/bezwaar-maken-tegen-een-besluit/ Hiervoor heeft u wel uw DigiD of eHerkenning nodig. Belanghebbenden die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen tevens de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Arnhem verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed dit vereist. Dit verzoek kan in tweevoud gericht worden aan: Rechtbank Gelderland, Locatie Arnhem, Team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om een voorlopige voorziening kan ook digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank via www.loket.rechtspraak.nl. Kijk op genoemde website voor de precieze voorwaarden. Voor het behandelen van een verzoek om een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBarneveldgids.nl op 28-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Barneveld, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBarneveldgids.nl
Redactie deBarneveldgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Barneveld
  2. gmb-2024-89605

Gerelateerde berichten