Gemeente Renswoude - Verleende omgevingsvergunning - Uitbreiding bedrijfspand Staalbouw Barneveld - Groot Overeem 4, 3927 GH Renswoude

DeBarneveldgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Renswoude - Verleende omgevingsvergunning - Uitbreiding bedrijfspand Staalbouw Barneveld - Groot Overeem 4, 3927 GH Renswoude.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Renswoude maken bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:Datum besluit: 25-06-2024Activiteit: Bouwactiviteit (technisch) Omschrijving: Uitbreiding bedrijfspand Staalbouw BarneveldLocatie: Groot Overeem 4, 3927 GH RenswoudeKenmerk: CLZ-00000030Hoe kunt u bezwaar maken?Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met dit besluit, dan kunt u binnen zes weken nadat het besluit aan de aanvrager is verstuurd een bezwaarschrift indienen. Geef in het bezwaarschrift de redenen aan waarom u het niet eens bent met dit besluit. Richt het bezwaarschrift aan: Burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL RENSWOUDE.Op onze website www.renswoude.nl/bezwaar-maken vindt u meer informatie over het maken van bezwaar. U vindt daar ook een formulier om online een bezwaarschrift in te dienen. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat de vergunninghouder van zijn vergunning gebruik kan maken, ook al is er een bezwaarschriftingediend. Wanneer u de werking van een besluit wilt laten schorsen, kunt u de rechtbank Midden-Nederland verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.Stuur het verzoek om voorlopige voorziening naar: Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Stuur een kopie van het bezwaarschrift mee naar de rechtbank. U kunt het verzoek om voorlopige voorziening ook digitaal indienen via de link http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Hiervoor heeft u een DigiD nodig.Meer informatieU kunt de verleende omgevingsvergunning inzien en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de gemeente. Dat kan via het telefoonnummer 0318 – 578 150.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBarneveldgids.nl op 02-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Barneveld, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deBarneveldgids.nl
Redactie deBarneveldgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Barneveld
  2. gmb-2024-285418

Gerelateerde berichten