Verkeersbesluit | Reserveren parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen Barneveld en Voorthuizen

DeBarneveldgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit | Reserveren parkeerplaatsen voor het opladen van elektrische voertuigen Barneveld en Voorthuizen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het aanwijzen van twee parkeerplaatsen gereserveerd voor het opladen van elektrische voertuigen door het plaatsen van de borden model E8c van bijlage 1 van het RVV 1990 en een onderbord met vallende pijlen (bekend als model OB504) ter hoogte van de locaties: - Hollands Hoenlaan te Barneveld, naast nummer 29,- Buru te Barneveld, aan de overkant van nummer 3,- Schoutenstraat te Barneveld, voor nummer(s) 35,- Hondsdraf te Voorthuizen, tussen nummer 10 en 12.Situatieschets:Hollands Hoenlaan te Barneveld, naast nummer 29:Buru te Barneveld, aan de overkant van nummer 3:Schoutenstraat te Barneveld, voor nummer(s) 35:Hondsdraf te Voorthuizen, tussen nummer 10 en 12:

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deBarneveldgids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Barneveld, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBarneveldgids.nl
Redactie deBarneveldgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Barneveld
  2. gmb-2024-15078

Gerelateerde berichten