Binnengekomen aanvraag voor een standplaatsvergunning t.h.v. Raadhuisplein 42 te Barneveld voor de verkoop van bloemen en planten op iedere vrijdag en zaterdag

DeBarneveldgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Binnengekomen aanvraag voor een standplaatsvergunning t.h.v. Raadhuisplein 42 te Barneveld voor de verkoop van bloemen en planten op iedere vrijdag en zaterdag.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 7 december 2023 is een aanvraag voor een standplaatsvergunning ontvangen voor de verkoop van bloemen en (buiten)planten op elke vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op elke zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur vanaf 1 februari 2024 tegenover Raadhuisplein 42 in Barneveld.Inzien en reagerenBelanghebbenden kunnen binnen twee weken na de datum van bekendmaking in het Gemeenteblad een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Barneveld. Dit kan mondeling via telefoonnummer 14 0342, schriftelijk via Postbus 63, 3770 AB Barneveld of digitaal op https://www.barneveld.nl/melden-en-meedoen/zienswijze-indienen/. Hiervoor is een DigiD of eHerkenning vereist.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deBarneveldgids.nl op 13-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Barneveld, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deBarneveldgids.nl
Redactie deBarneveldgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Barneveld
  2. gmb-2023-529612

Gerelateerde berichten