Glutenvrije Kennis

Glutenvrije Kennis is een Bakkerij gelegen aan Leibeek 27 in Barneveld.

Meer informatie over Glutenvrije Kennis in Barneveld

Welkom op de afhaalwebshop van Glutenvrije Kennis! Hier vind je de lekkerste glutenvrije producten. Om te bestellen en af te halen, klik je op de groep waarin het product valt. Let op: we zijn gesloten op maandag 16 oktober vanwege vakantie. Houd er rekening mee dat al onze producten diepgevroren zijn en bewaard moeten worden bij een temperatuur van minimaal -18°C. Het minimum bestelbedrag is 14 euro. Helaas kunnen we geen retouren accepteren voor afhaalbestellingen. Bekijk de afhaaltijden op onze website.

Wil je weten wat Glutenvrije Kennis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Glutenvrije Kennis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Glutenvrije Kennis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glutenvrije Kennis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Glutenvrije Kennis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Glutenvrije Kennis

Bezoekers bekeken ook