Giga Meubel Europe B.V. » Warehouse

Giga Meubel Europe B.V. » Warehouse is een Magazijn gelegen aan Gelreweg 58 in Barneveld.

Meer informatie over Giga Meubel Europe B.V. » Warehouse in Barneveld

Bij Giga Meubel kun je terecht voor unieke meubels die nergens anders te vinden zijn. Ze hebben een divers assortiment met meubels in verschillende stijlen en prijsklassen, zoals moderne, industriële, vintage, Japandi, Mid Century en landelijke meubels. De meubels zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid en zijn verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Naast hun eigen merk bieden ze ook meubels aan van bekende merken zoals Richmond, Eleonora, By-Boo, BePureHome, Woood, HKLiving en Zuiver. In hun showroom in Soest kun je een groot deel van het assortiment bekijken en uitproberen. Ze hebben een oppervlakte van 1200 m² en zijn 7 dagen per week geopend. Je kunt gratis parkeren op hun eigen parkeerplaats en ze zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Als je een account aanmaakt, ontvang je €20 korting.

Wil je weten wat Giga Meubel Europe B.V. » Warehouse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Giga Meubel Europe B.V. » Warehouse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Giga Meubel Europe B.V. » Warehouse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Giga Meubel Europe B.V. » Warehouse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Giga Meubel Europe B.V. » Warehouse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Giga Meubel Europe B.V. » Warehouse

Bezoekers bekeken ook