Gereformeerde Kerken

Gereformeerde Kerken is een Kerk gelegen aan Speulderbosweg 2 in Garderen.

Meer informatie over Gereformeerde Kerken in Garderen

Elke zondagmorgen is er om 10 uur een kerkdienst in de Gereformeerde kerk in Garderen. De dienst kan ook live gevolgd worden via een livestream en later beluisterd en bekeken worden via een specifieke link. Er is ook de mogelijkheid om te doneren via de GIVT-app, waarvoor je de app op je mobiele telefoon kunt downloaden. Op de pagina waar je de livestream volgt, staat het logo van GIVT met een QR-code om te doneren. Daarnaast worden er ook specifieke details gegeven over de dienst op zondag 22 oktober, zoals de voorganger, de inzamelingen en de liturgie. Na de dienst is er gelegenheid om koffie te drinken en er worden ook andere activiteiten en oproepen vermeld, zoals een voedselinzamelingsactie, het zoeken naar schoonmaak- en oppashulpen, en de organisatie van een kerstmarkt.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Gereformeerde Kerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerken

Bezoekers bekeken ook