Gereformeerde Kerk Zwartebroek

Gereformeerde Kerk Zwartebroek is een Kerk gelegen aan Platanenstraat 3 in Zwartebroek.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Zwartebroek in Zwartebroek

Op zondagen wordt er om 10:00 uur een dienst gehouden in de Gereformeerde kerk in Zwartebroek, waar iedereen welkom is. Deze diensten kunnen ook beluisterd worden via de kerkomroep en bekeken worden op het Youtube kanaal van gkzwartebroek. Er zijn verschillende diensten gepland, zoals een ochtenddienst op 29 oktober en een dankdag op 1 november. Daarnaast is er een speciale dienst waar iedereen welkom is. Verder wordt er een webinar georganiseerd met als thema "Meewerken, luisteren en begrenzen". Er is ook een gespreksgroep gestart voor mensen die meer willen ontdekken in de bijbel. De voorganger van de kerk is ds. Daniel de Rooij. De contactgegevens van de kerk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Zwartebroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Zwartebroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Zwartebroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Zwartebroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Zwartebroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Zwartebroek

Bezoekers bekeken ook