Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek

Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek is een Kerk gelegen aan Magirusstraat 18 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek in Kootwijkerbroek

De tekst bevat contactgegevens van de Gereformeerde Kerk in Kootwijkerbroek. Het algemene postadres en het adres van het kerkgebouw zijn Veluweweg 160, 3774 BP Kootwijkerbroek. Het telefoonnummer is 0342-441274. Er zijn ook verschillende rekeningnummers vermeld, waaronder één voor betalingen aan de diaconie. De predikant is momenteel vacant, maar de scriba is Gert v/d Bor. Zijn contactgegevens zijn Wencopperweg 76, 3774 RJ Kootwijkerbroek, telefoonnummer 0342-422774 / 0622428433. Er is ook een diaconie vertegenwoordigd door Angela van den Berg. Voor het pastoraat kan er contact worden opgenomen met Wuf Bouw of een e-mail worden gestuurd naar pastoraat@gkkootwijkerbroek.nl. De redactie van het kerkblad wordt voorlopig verzorgd door de familie de Geijter en Jan en Erna Schweitzer. Het bezorgen van het kerkblad wordt gedaan door de familie de Geijter. De zondagsbrief wordt verzorgd door Jan Schweitzer. Voor kerktelefoonstoringen kan er contact worden opgenomen met Gert van Ee, Westerhuisweg 16, 3774 TE Kootwijkerbroek, telefoonnummer 0318-461084. Voor de website is Jan Schweitzer de webmaster, zijn contactgegevens zijn Magirusstraat 18, 3774 BE Kootwijkerbroek, telefoonnummer 0342-442943.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Kootwijkerbroek

Bezoekers bekeken ook