Gereformeerde Gemeente, Kootwijkerbroek

Gereformeerde Gemeente, Kootwijkerbroek is een Kerk gelegen aan Kosterijweg 27 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente, Kootwijkerbroek in Kootwijkerbroek

De gemeente Kootwijkerbroek gaat uitbreiden en er komen 300 extra zitplaatsen bij in het kerkgebouw, waardoor er in totaal 2100 zitplaatsen zullen zijn. Het kerkgebouw zal ook worden aangepast aan de eisen van deze tijd. Er zijn geen nieuwsberichten beschikbaar over deze gemeente en de kerktijden en contactgegevens zijn niet vermeld in de tekst. Daarnaast is er ook geen informatie over het beroepingswerk. Voor financiële gegevens en contactinformatie kan men terecht bij het Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening in Woerden.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente, Kootwijkerbroek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente, Kootwijkerbroek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente, Kootwijkerbroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente, Kootwijkerbroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente, Kootwijkerbroek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente, Kootwijkerbroek

Bezoekers bekeken ook