Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging

Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Joostweg 19a in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging in Kootwijkerbroek

In onze schoonheidssalon kunt u het hele jaar door genieten van ontspannende gezichtsbehandelingen. Laat uzelf verwennen en ervaar een rustgevend resultaat. Daarnaast bieden we ook Dorntherapie aan, een zachte en effectieve behandeling die gewrichtsblokkades, scheve wervels en rugklachten kan verlichten. Klachten zoals nek-, rug- en hoofdpijn zullen verminderen. Voor mensen die graag onbelast willen bewegen, bieden we de mogelijkheid om te slenderen op zes banken. Deze activiteit is geschikt voor zowel jonge als oudere mensen met klachten zoals reuma en nek-, schouder- en rugklachten. Ismakogie is een methode die zich richt op bewust beter bewegen en kan moeiteloos worden toegepast in het dagelijks leven. Tot slot bieden we ook Guasha behandelingen aan, ontworpen door Klok Mediabureau.

Wil je weten wat Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gerda Ploeg -Praktijk voor Huidverzorging & Beweging

Bezoekers bekeken ook