Geldersche Houtbouw B.V.

Geldersche Houtbouw B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan De Vang 3 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Geldersche Houtbouw B.V. in Kootwijkerbroek

Geldersche Houtbouw is een bedrijf dat op maat gemaakte houten gebouwen realiseert in heel Nederland. Ze hebben meer dan 3000 gebouwen en 900+ ervaringen. Ze werken snel en efficiënt en hebben certificaten zoals PEFC & FSC. Op hun website presenteren ze verschillende projecten ter inspiratie, omdat al hun bouwwerken uniek zijn. Met een team van meer dan 75 toegewijde houtbouwers ontwerpen, produceren en plaatsen ze houten gebouwen. Ze nodigen klanten uit om hun showroom te bezoeken en samen met hen hun dromen tot leven te brengen. Ze bieden verschillende toepassingen zoals houten schuren, overkappingen, woningen en meer. Ze geven ruimte voor ontspanning, opslag en mantelzorg. Daarnaast hebben ze ook recente projecten die klanten kunnen bekijken en ze hebben een showroom waar klanten langs kunnen komen. Het bedrijf geeft ruimte voor elkaar en om te genieten.

Wil je weten wat Geldersche Houtbouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Geldersche Houtbouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Geldersche Houtbouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geldersche Houtbouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Geldersche Houtbouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Geldersche Houtbouw B.V.

Bezoekers bekeken ook