Gasterij Zondag

Gasterij Zondag is een Restaurant gelegen aan Apeldoornsestraat 163 in Garderen.

Meer informatie over Gasterij Zondag in Garderen

Gasterij Zondag bestaat sinds 1923 en heeft veel authentieke details in de bistro, het restaurant en de serre. De sfeer is huiselijk en gezellig en iedereen is welkom om te komen genieten. Ze hebben verschillende menu's, zoals een lunchkaart en een dinerkaart met onder andere wildgerechten. Ook zijn ze geschikt voor feesten en partijen. Reserveren kan online of telefonisch tijdens openingstijden. Honden zijn toegestaan op aangewezen plekken en het terras is rookvrij tot 21:00 uur. Het adres is Apeldoornsestraat 163, 3886 MN Garderen. De openingstijden zijn vanaf 12:00 uur en er zijn ook bijzondere openingstijden en vakanties in 2023 en 2024. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 0577 46 1251 of e-mailadres reserveringen@gasterijzondag.nl.

Wil je weten wat Gasterij Zondag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gasterij Zondag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gasterij Zondag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gasterij Zondag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Gasterij Zondag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gasterij Zondag

Bezoekers bekeken ook