Gasterij 't Hilletje

Gasterij 't Hilletje is een Restaurant gelegen aan De Brink 5 in Kootwijk.

Meer informatie over Gasterij 't Hilletje in Kootwijk

Thom Morsink is een 34-jarige horecaondernemer en eigenaar van Gasterij 't Hilletje in Kootwijk. Hij heeft jarenlang gewerkt als bedrijfsleider bij Boshuis Drie voordat hij in 2017 besloot om voor zichzelf te beginnen. Samen met zijn team heeft hij 't Hilletje ontwikkeld tot een eigentijdse plek waar traditie wordt gewaardeerd maar ook naar het heden wordt gebracht. Bij 't Hilletje kun je na een dag werken of tijdens een wandel- of fietstocht even tot rust komen. In maart 2020 heeft Thom de mogelijkheid gekregen om ook 'Restaurant De Brinkhof' over te nemen, dat tegenover 't Hilletje ligt. De Brinkhof richt zich op gasten die snel iets willen eten of drinken en streeft naar een informele en gemoedelijke sfeer met streekproducten en evenementen die passen bij de regio. Naast deze horecagelegenheden biedt 't Hilletje ook fiets- en wandelroutes aan, zodat bezoekers kunnen genieten van de prachtige natuur in de omgeving.

Wil je weten wat Gasterij 't Hilletje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gasterij 't Hilletje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gasterij 't Hilletje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gasterij 't Hilletje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Gasterij 't Hilletje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gasterij ’t Hilletje

Bezoekers bekeken ook