Gareko

Gareko is een Autobedrijf/Garage gelegen aan De Spil 10 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Gareko in Kootwijkerbroek

Bij GAREKO kunt u terecht voor dubbele bedieningen in lesauto's en autoaanpassingen voor mindervaliden. Ze ontwikkelen, produceren, innoveren en monteren de bedieningen zelf, waardoor ze een persoonlijke service kunnen bieden. Daarnaast kunnen ze uw voertuig volledig voorzien van reclame in uw huisstijl. Ook bieden ze lesmateriaal zoals dakborden en opzetspiegels, en kunnen ze mechanische autoaanpassingen verzorgen. De monteurs zorgen ervoor dat de GAREKO-bediening in uw lesauto binnen een halve dag gereed is. Het bedrijf is gevestigd in Kootwijkerbroek en is bereikbaar via telefoon en e-mail. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, maar buiten deze tijden is een afspraak mogelijk.

Wil je weten wat Gareko verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gareko of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gareko? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gareko het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Gareko reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gareko

Bezoekers bekeken ook