G. van Beek en Zn.

G. van Beek en Zn. is een Bouwbedrijf gelegen aan Koopmansgoed 8 in Barneveld.

Meer informatie over G. van Beek en Zn. in Barneveld

Het familiebedrijf G. van Beek en Zn. is een ontwikkelaar en leverancier van innovatieve maatwerkproducten voor de agrarische en utiliteitsbouw. Ze ontwikkelen onder andere duurzame stalinrichting, prefab betonelementen, huisvesting voor jonge kalveren, rubberen roostervloeren en een mestscheidingssysteem. Ze zijn ook een betrouwbare partner voor de handel en begeleiding van kalveren. Het bedrijf werkt nauw samen met kalverhouders om oplossingen te bedenken die aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Ze hebben een proefstal genaamd Beekzicht waar ze ervaring opdoen en innovatieve producten ontwikkelen. De klant staat centraal en ze bieden een uniek maatwerk totaalconcept dat volledig in 3D wordt uitgewerkt. Het bedrijf zet in op onderzoek en advies om duurzame en innovatieve oplossingen te vinden voor een gezonde toekomst.

Wil je weten wat G. van Beek en Zn. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van G. van Beek en Zn. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij G. van Beek en Zn.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G. van Beek en Zn. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar G. van Beek en Zn. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. G. van Beek en Zn.

Bezoekers bekeken ook