FysioHolland Garderen

FysioHolland Garderen is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Oud Milligenseweg 34 in Garderen.

Meer informatie over FysioHolland Garderen in Garderen

FysioHolland Fysiotherapie Garderen is een gespecialiseerde praktijk gevestigd in het Medisch Centrum Garderen. Ze werken nauw samen met huisartsen en bieden deskundige begeleiding op verschillende gebieden van fysiotherapie. De praktijk heeft een oefenzaal om patiënten weer pijnvrij in beweging te krijgen. Ze zijn doordeweeks elke dag geopend, hebben contracten met alle zorgverzekeraars, scoren een klanttevredenheid van 9.1 en bieden binnen 24 uur een afspraak aan. Het team bestaat uit verschillende gespecialiseerde fysiotherapeuten. Bij FysioHolland Fysiotherapie Garderen kun je terecht voor beweegprogramma's, algemene fysiotherapie, triggerpointtherapie, McKenzie therapie, behandeling van draaiduizeligheid en hartrevalidatie. Ze hebben ook vestigingen in Elspeet en Uddel.

Wil je weten wat FysioHolland Garderen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioHolland Garderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioHolland Garderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioHolland Garderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar FysioHolland Garderen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioHolland Garderen

Bezoekers bekeken ook