Flying Bikes

Flying Bikes is een Fietsclub gelegen aan Essenerweg 59 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Flying Bikes in Kootwijkerbroek

BMX is een opwindende sport waarin snelheid, behendigheid en lef samenkomen. De sport is ontstaan toen Amerikaanse fietscrossers met hun kleine fietsen motorcrossbanen opzochten en sprongen maakten. In Nederland noemen we BMX ook wel fietscross. De Flying Bikes is een fietscrossclub uit Kootwijkerbroek en is aangesloten bij zowel de NFF als de KNWU. Als je geïnteresseerd bent in fietscrossen, kun je langskomen op één van hun trainingsavonden of een mail sturen voor een proefles. Daarnaast kun je bijna overal online winkelen en de club sponsoren zonder extra kosten.

Wil je weten wat Flying Bikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flying Bikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flying Bikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flying Bikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Flying Bikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flying Bikes

Bezoekers bekeken ook