Flavours Voorthuizen

Flavours Voorthuizen is een Restaurant gelegen aan Hoge Boeschoterweg 96 in Voorthuizen.

Meer informatie over Flavours Voorthuizen in Voorthuizen

Flavours Voorthuizen is een restaurant gelegen op recreatiepark de Zanderij, omringd door bossen. Ze serveren verrukkelijke gerechten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Gasten van zowel binnen als buiten het park zijn welkom. Het restaurant heeft een privacybeleid en is te bereiken op het adres Hoge Boeschoterweg 96, Voorthuizen, met telefoonnummer 0342-470406 en e-mailadres info@flavoursvoorthuizen.nl. Daarnaast zijn ze te volgen op Facebook. De openingstijden variëren per dag. De website maakt ook gebruik van cookies, waar je akkoord mee gaat door de site te blijven gebruiken.

Wil je weten wat Flavours Voorthuizen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flavours Voorthuizen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flavours Voorthuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flavours Voorthuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Flavours Voorthuizen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flavours Voorthuizen

Bezoekers bekeken ook