Fitbyfadel

Fitbyfadel is een Personal trainer gelegen aan Bellstraat 35 in Barneveld.

Meer informatie over Fitbyfadel in Barneveld

FitbyFadel biedt verschillende groepstrainingen en kickbokslessen aan. Voor personal group training kun je samen met maximaal 3 anderen trainen, waarbij je de kosten deelt en elkaar steunt. Voor personal group training met maximaal 2 anderen geldt hetzelfde principe. Daarnaast zijn er ook small group kickbokstrainingen waarbij je met 3 of 2 anderen kickboks technieklessen kunt volgen. Deze lessen zijn persoonlijk en op een leuke en gezellige manier ingericht. De kosten voor deze trainingen variëren tussen de €90,- en €100,- per les. FitbyFadel biedt ook personal training en coaching aan voor mensen in de regio Barneveld en Voorthuizen. Met behulp van personal training kun je afvallen, fitter en sterker worden of gewoonweg gezonder leven. De trainingen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of sportniveau, en worden aangepast aan jouw niveau en belastbaarheid. Een proefles is mogelijk om te ervaren of de visie en werkwijze van FitbyFadel bij je passen. De voordelen van een personal trainer zijn onder andere motivatie, individuele aandacht en een persoonlijk trainingsschema. Onze leden zijn tevreden en vertellen positieve verhalen.

Wil je weten wat Fitbyfadel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitbyfadel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitbyfadel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitbyfadel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Fitbyfadel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitbyfadel

Bezoekers bekeken ook