FitAmi (massage, voeding en sport)

FitAmi (massage, voeding en sport) is een Massagetherapeut gelegen aan Kerkstraat 16A in Voorthuizen.

Meer informatie over FitAmi (massage, voeding en sport) in Voorthuizen

Welkom op de site van FitAmi, waar alles draait om een gezonde levensstijl en optimale vitaliteit. Veel mensen lopen rond met pijnklachten, voelen zich niet fit en ervaren stress. FitAmi wil jou helpen om deze cirkel te doorbreken en een mogelijke oplossing te vinden. Ze bieden verschillende massagebehandelingen aan die worden afgestemd op jouw situatie, zoals bij spierpijn, hoofdpijn en stress. Daarnaast bieden ze coaching aan om zowel het lichaam als de geest te laten ontspannen en op zoek te gaan naar de juiste balans. Neem gerust een kijkje op hun website en wie weet zien ze je binnenkort in hun praktijk.

Wil je weten wat FitAmi (massage, voeding en sport) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FitAmi (massage, voeding en sport) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FitAmi (massage, voeding en sport)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FitAmi (massage, voeding en sport) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar FitAmi (massage, voeding en sport) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FitAmi (massage, voeding en sport)

Bezoekers bekeken ook