fit20 Barneveld

fit20 Barneveld is een Personal trainer gelegen aan Anthonie Fokkerstraat 1b in Barneveld.

Meer informatie over fit20 Barneveld in Barneveld

Bij fit20 Barneveld kun je wekelijks een 20 minuten durende personal training volgen, die altijd op afspraak is. Je wordt individueel of met z'n tweeën begeleid en er zijn maximaal drie personen in de trainingsruimte. Het is niet nodig om je om te kleden of te douchen, omdat je niet zweet tijdens de training. Er zijn geen kleedruimtes of douches, maar wel een optimaal binnenklimaat. Fit20 nodigt je uit voor een kennismakingstraining, waarbij resultaat en persoonlijke begeleiding gegarandeerd zijn. Je kunt alleen of samen trainen, met focus en rust. Marion, een klant van fit20, ervaart dat ze sterker is geworden, geen spierpijn meer heeft en dat haar bloeddruk is gedaald. Ze is zelfs gestopt met bloeddrukverlagers. Ook arts Michiel van Haastert is tevreden met de fit20 training, omdat het weinig tijd kost en hij direct na zijn werk kan trainen. De fit20 training heeft volgens hem een grote impact op je gezondheid. Verder wordt er vermeld dat fit20 Barneveld meer dan 17.000 klanten heeft en meer dan 1 miljoen trainingen heeft gegeven. Ze hebben meer dan 100 studio's in Nederland en zijn wereldwijd uitgebreid naar andere landen.

Wil je weten wat fit20 Barneveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van fit20 Barneveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij fit20 Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je fit20 Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar fit20 Barneveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. fit20 Barneveld

Bezoekers bekeken ook