Fiets Centraal “de rijdende fietsenmakers”.

Fiets Centraal “de rijdende fietsenmakers”. is een Fietsenmaker gelegen aan Doctor H.C. Bosstraat 23 in Garderen.

Meer informatie over Fiets Centraal “de rijdende fietsenmakers”. in Garderen

Fiets Centraal is een bedrijf dat alle soorten fietsen repareert, zoals stadsfietsen, elektrische fietsen en sportieve fietsen. Ze hebben gecertificeerd personeel en hanteren vaste prijzen. Ze bieden reparaties aan huis of op locatie aan, waarbij ze zelf met de bus of bakfiets naar de klant toe komen. Ze werken samen met verschillende partijen en fietsenmerken. Daarnaast verdelen en leveren ze YOORS.bike in Nederland. Als je een onderhoudsbeurt bij hen laat doen, krijg je een jaar garantie. Brenda en Leo Steijn zijn de monteurs en vormen samen een goed team. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van Fiets Centraal.

Wil je weten wat Fiets Centraal “de rijdende fietsenmakers”. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fiets Centraal “de rijdende fietsenmakers”. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fiets Centraal “de rijdende fietsenmakers”.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fiets Centraal “de rijdende fietsenmakers”. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Barneveld. Opzoek naar Fiets Centraal “de rijdende fietsenmakers”. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fiets Centraal “de rijdende fietsenmakers”.

Bezoekers bekeken ook